Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 7 februari 2017.

Economiedinsdag, 7 februari 2017

Dongeradeel trekt portemonnee voor promotie binnenstad Dokkum

Dokkum - Dokkum wil meer meer bezoekers trekken naar de binnenstad. Ondernemers maken een promotieplan en er wordt een marketeer aangesteld, die Dokkum beter op de kaart moet zetten.

Hoofdartikeldinsdag, 7 februari 2017

Dom om met Rusland IS te gaan bestrijden

Samen met Rusland de terreurbeweging Islamitische Staat vernietigen. De Amerikaanse president Donald Trump ziet het wel zitten. Hij beschouwt zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin als een effectieve leider die in de Kaukasus en Syrië heeft bewezen dat hij wel raad weet met islamitische terroristen.

Regiodinsdag, 7 februari 2017

Bodycam voor conducteurs op Friese treinen

Leeuwarden - Conducteurs in regionale treinen in Fryslân en Groningen worden voorzien van een bodycam. Met deze camera op het uniform kunnen ze beelden maken van vechtpartijen en andere incidenten. Vakbond FNV spreekt van een noviteit in Nederland.

Regiodinsdag, 7 februari 2017

Waterpeil gaat in Lauwersmeer in 2018 omhoog

Leeuwarden - De proef met een hoger waterpeil in het Lauwersmeer is met een jaar uitgesteld. Het grondwaterpeil zou eerst in 2017 met 40 cm worden verhoogd tot min 52 centimeter onder het Normaal Amsterdams Peil (NAP), nu wordt dat in 2018 gedaan.

Regiodinsdag, 7 februari 2017

Fries beton lijkt op weg naar Van Doesburg-fontein

Leiden/Leeuwarden - De Leeuwarder betonfabriek Fabiton BV lijkt de betonblokken te mogen leveren voor de fontein Vierkant in vierkant van De Stijl-kunstenaar Theo van Doesburg, die in Leiden gerealiseerd wordt. Dat bevestigt de organisatie die het kunstwerk in Leiden realiseert.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties