Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 6 oktober 2015.

Regiodinsdag, 6 oktober 2015

Statushouders mogelijk in kantoorpanden

Investeerders zijn bereid om te zorgen voor huisvesting in Fryslân voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven (statushouders). Dat zei wethouder Isabelle Diks gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering in Leeuwarden.

Regiodinsdag, 6 oktober 2015

Fries platteland leefbaar houden door samen te werken

Met oprichting van de Koöperaasje DoarpenLân denken It Fryske Gea en Landschapsbeheer Friesland het Friese platteland slagvaardiger en goedkoper leefbaar te kunnen houden. Gisteren lanceerden de twee organisaties de coöperatie in Leeuwarden.

Regiodinsdag, 6 oktober 2015

Dorpsbelang wil snelheid bij besluit over De Skâns

De gemeente Opsterland moet nu vaart maken met het besluit om multifunctionele accommodatie (mfa) De Skâns in Gorredijk te slopen of te kiezen voor nieuwbouw. Het dorp heeft al te lang moeten wachten op een definitief besluit. Dat zei Janet Huisman, de voorzitter van Plaatselijk Belang Gorredijk, gisteravond bij de commissievergadering in Opsterland.

Sportdinsdag, 6 oktober 2015

Cambuur legt talent Monteiro voor twee seizoenen vast

Leeuwarden - Jamiro Monteiro tekent vandaag een contract voor meerdere seizoenen bij SC Cambuur. Zaakwaarnemer Carlos Tavares De Barros bevestigt desgevraagd dat club en speler het eens zijn geworden over een verbintenis voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Cambuur zal dat nieuws waarschijnlijk spoedig wereldkundig maken.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties