Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 6 juli 2016.

Hoofdartikelwoensdag, 6 juli 2016

Brexit-leiders nemen de kuierlatten

Premier Mark Rutte vindt het schandalig en verschrikkelijk dat Nigel Farage is opgestapt als leider van de eurosceptische Britse partij UKIP, als zoveelste politieke leider in het Verenigd Koninkrijk. Hij verweet Farage dat deze denkt dat de Brexit een groot spel is en dat de politicus geen oog heeft voor de belangen van 65 miljoen mensen. Brexit-boegbeeld Boris Johnson liet vorige week al weten dat hij niet de man was om premier te worden en de Britten ook daadwerkelijk uit de EU te loodsen.

Regiowoensdag, 6 juli 2016

Zorgen wethouder Feitsma over rol or van Caparis

Leeuwarden - Wethouder Sjoerd Feitsma van Leeuwarden heeft gisteravond ernstige verdenkingen gericht aan het adres van leden van de ondernemingsraad (or) van sociale werkvoorziening Caparis. ,,De or doet dingen die ze niet zou moeten doen", zei hij gisteravond in een op het laatste moment openbaar gemaakte raadsbijeenkomst.

Regiowoensdag, 6 juli 2016

Waterschapje Blija Buitendijks wil zelfstandig blijven

Blije - Een brief van de provincie Fryslân waarin wordt voorgesteld het kleinste, nog zelfstandige waterschap in Fryslân op te heffen, joeg secretaris Binne Reitsma van Blija Buitendijks de stuipen op het lijf. Opgaan in Wetterskip Fryslân, dan worden de belangen van de boeren uit het oog verloren, was zijn vrees.

Geloof & Kerkwoensdag, 6 juli 2016

Wereldzendingsconferentie 2018 in Tanzania

Genève - De Wereldzendingsconferentie wordt in maart 2018 gehouden in de stad Arusha in Tanzania. Het is voor het eerst sinds 1958 dat de grote missie-bijeenkomst op het Afrikaanse continent wordt gehouden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties