Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 6 december 2014.

Hoofdartikelzaterdag, 6 december 2014

Christelijk geloof gaat k over handelen

De gangbare boeken over kerkgeschiedenis gaan vaak over leerstelligheden, over conflicten, over machtsstrijd of over afsplitsingen. Van dat laatste zijn 'mooie' beelden gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een bom. Dan worden alle aftakkingen goed zichtbaar.

Sportzaterdag, 6 december 2014

Van Cyprus naar Cambuur: verandering is voor Schet ditmaal verbetering

Leeuwarden - Vol goede moed vertrok hij afgelopen juli naar Cyprus. Mooi land, mooi weer, mooi avontuur. Na een paar weken keerde Damiano Schet echter al terug in Nederland om daar op te duiken bij SC Cambuur. Morgenavond krijgt de 24-jarige vleugelspits thuis tegen NAC Breda zijn kans in het elftal van trainer Henk de Jong. Een verandering is niet altijd een verbetering, zo bleek bij zijn stap naar het buitenland. Maar de verandering die hem bij Cambuur bracht, is dat naar eigen zeggen wl. ,,Ik ben weer fris en fit, zowel mentaal als fysiek."

Sportzaterdag, 6 december 2014

Verdediger Otigba wil met Heerenveen eerherstel in Euroborg

Heerenveen - De uitwedstrijd tegen FC Groningen veranderde vorig seizoen het voetballeven van Kenneth Otigba ingrijpend. De 22-jarige Hongaarse verdediger kreeg bijna tien maanden geleden rood in de Euroborg en was vanaf dat moment onder trainer Marco van Basten zijn basisplaats kwijt. En dat bleef zo onder de nieuwe trainer Dwight Lodeweges. Morgen is het weer 'Groningen uit' en Otigba gaat voor eerherstel. In meerdere opzichten.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties