Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 6 januari 2015.

Hoofdartikeldinsdag, 6 januari 2015

De EU wacht een roerig verkiezingsjaar

We laten ons niet chanteren. Dat was de impliciete boodschap die de Duitse bondskanselier Angela Merkel dit weekend gaf aan Griekenland. De Duitse regering is bereid een vertrek van Griekenland uit de eurozone te accepteren, zei Merkel. Volgens Berlijn kan de eurozone die stap van Athene opvangen.

Regiodinsdag, 6 januari 2015

Rottevalsters moeten voortaan tien kilometer rijden om te pinnen

Rottevalle - De enige pinautomaat die Rottevalle rijk is, wordt weggehaald. Een onveilige ligging, te weinig transacties (33.000 per jaar) en de veroudering van de automaat zijn redenen om hem te verwijderen, aldus Grecor de Vries, directeur Particuliere en Private Banking van de Rabobank Drachten Friesland Oost.

Regiodinsdag, 6 januari 2015

Sionsberg gaat in afgeslankte vorm verder

Dokkum - De Sionsberg kan verder dankzij drie investeerders: de Drachtster ouderenzorgorganisatie ZuidOostZorg (actief in de ouderenzorg), DC groep en het Cardiologisch Centrum Nederland (CCN).

Sportdinsdag, 6 januari 2015

Cambuur volle kracht vooruit in Portugal

Albufeira Even de zinnen verzetten, dat is tijdens een trainingskamp altijd goed voor de teamgeest. Dat hoef je trainer Henk de Jong van SC Cambuur niet uit te leggen. Met name varen deed hij al meer dan eens met zijn selectie. Gisteren ook, voor de kust van Portugal, waar de Leeuwarders zich sinds zaterdag in Albufeira voorbereiden op de tweede competitiehelft. Nuttig en aangenaam. Maar helemaal fit, dat is niet iedereen op dit moment.

Sportdinsdag, 6 januari 2015

Heerenveen draait warm in Costa Murcia

Murcia - De selectie van sc Heerenveen is een van de negen eredivisieclubs die deze week in Spanje is neergestreken ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie. De afgelopen twee dagen heeft het gezelschap in het Spaanse Costa Murcia onder ideale omstandigheden warm kunnen draaien. De Friese club heeft een prima onderkomen gevonden in San Pedro del Pinatar, op ongeveer dertig kilometer afstand van Murcia. Daar verblijft het gezelschap, dat bestaat uit 32 spelers en een begeleidingsstaf van twaalf personen, tot 10 januari voor een zevendaags trainingskamp in de aanloop naar de tweede seizoenshelft.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties