Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 5 juli 2005.

Economiedinsdag, 5 juli 2005

Lukas Klamer uitgebreid

Leeuwarden - Vandaag is de vestiging van groothandel Lukas Klamer in Leeuwarden heropend. Het pand is in de afgelopen maanden grootscheeps verbouwd en uitgebreid. Het vloeroppervlak is daarbij verdubbeld tot bijna tienduizend vierkante meter. Daarvan is ongeveer eenderde in gebruik voor de verkoop van voedingsartikelen en de rest voor de verkoop van andere artikelen.

Economiedinsdag, 5 juli 2005

Grote order bussenbouwer VDL Berkhof

Heerenveen/Hilversum - Vervoerder Connexxion heeft 253 nieuwe bussen besteld bij bussenbouwers VDL Berkhof en MAN. Van de nieuwe bussen zijn er 105 gegund aan de Heerenvener bussenbouwer VDL Berkhof. Dit heeft vervoersmaatschappij Connexxion gisteren bekendgemaakt. Voor de Heerenvener bussenbouwer VDL Berkhof betekent de order dat er gegarandeerd werk is tot het eind van het jaar.

Hoofdartikeldinsdag, 5 juli 2005

Honger, muziek

Over de hele wereld is gekeken naar de activiteiten van popmusici voor de hongerenden. Het was het grootste muzikale evenement ooit: Live 8 . Honderden miljoenen mensen hebben gekeken naar de popfestivals, in persona en via de televisie. En in het najaar zullen opnieuw miljoenen kijken via de dvd-registratie die dan te koop zal zijn. En dat allemaal tegen de honger in de wereld.

Sportdinsdag, 5 juli 2005

NWVG wint clubcompetitie

Drogeham De Noordelijke Wieler Vereniging Groningen (NWVG) schreef zaterdag de club competitie op haar naam. De ploeg sprokkelde de meeste punten bijeen in de Ronde van de Kerspelen, die dit jaar als scherprechter fungeerde. Het was voor het eerst dat de clubcompetitie werd beslecht in n enkele wedstrijd; een klassieker.

Sportdinsdag, 5 juli 2005

Te hoge verwachtingen in ljeptweekamp

Buitenpost - De jaarlijkse tweekamp tussen de Friese en de Hollandse fierljeppers was er tot nu toe altijd eentje die niet tot de verbeelding sprak. Het evenement leeft bij de Hollanders meer, maar de Friezen pakken steeds de overwinning. Dat is zon beetje het beeld van de jaarlijkse krachtmeting. Zaterdag was het bij de in Buitenpost gehouden editie niet veel anders. Daarbij kwam dat de hoop op verre afstanden van de senioren ijdel bleek.

Sportdinsdag, 5 juli 2005

Nieuwe ronde en nieuwe kansen Cambuur

Leeuwarden - Wie zaterdag in het Cambuur-stadion bij de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen een vergelijking trok met die van een jaar eerder, kwam tot veel verschillen.

Sportdinsdag, 5 juli 2005

Weening weet al na twee dagen wat de Tour zo bijzonder maakt

Noirmoutier-en-lIle Als de proloog en eerste echte etappe van de Tour de France er op zitten, weet Pieter Weening al wat deze etappewedstrijd zo bijzonder maakt. ,,Yn oare wedstriden hast yn e finale fyftich man dyt goed binne en no binne it der trije kear safolle dyt fanf de earste dei in etappe winne wolle, zegt de Raborenner uit Harkema.

Weerdinsdag, 5 juli 2005

Regen en buien 


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties