Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 5 januari 2017.

Economiedonderdag, 5 januari 2017

Nieuwbouw voor Autoschade Minno van der Werff

Surhuisterveen - In de loop van dit jaar verhuist autoschadebedrijf Minno van der Werff in Surhuisterveen van de Koartwâld naar bedrijventerrein Lauwerskwartier. Daar wordt op dit moment nieuwbouw gepleegd. Dat wordt uitgevoerd door RM Bouwgroep uit Drachten. Het bedrijf groeit straks van driehonderd naar een kleine achthonderd vierkante meter oppervlak.

Hoofdartikeldonderdag, 5 januari 2017

Gesprek nodig over wat abortus echt is

Minister Schippers wil het aantal abortussen in ons land verlagen. Het aantal van ongeveer dertigduizend abortussen per jaar vindt ze te hoog. Abortus is geen verkapte vorm van anti-conceptie, stelt ze.

Regiodonderdag, 5 januari 2017

Herindelen om te besparen? Doe het dan niet

Groningen - Gemeenten die herindeling overwegen moeten zich goed afvragen of de voordelen wel tegen de nadelen opwegen. Het bestuur komt verder op afstand te staan van de burger en de vaak verwachte voordelen van lagere kosten en meer efficiency zijn er niet.

Regiodonderdag, 5 januari 2017

Piet Kleine krijgt na twintig jaar alsnog zijn stempel in Hindeloopen

Hindeloopen - ,,Nog één keer stempelen Piet", zei rayonhoofd Wilt Kelderhuis gisteren bij de stempelpost in Hindeloopen. ,,En schaats Hindeloopen de volgende keer nou niet weer als een gek voorbij."

Regiodonderdag, 5 januari 2017

Noorden doet gooi naar Tesla-fabriek

Leeuwarden - De provincies Fryslân, Groningen en Drenthe gaan gezamenlijk autofabrikant Tesla proberen te overtuigen om een autofabriek in Noord-Nederland te bouwen. Dat bevestigt de provincie Fryslân desgevraagd.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties