Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 4 augustus 2017.

Hoofdartikelvrijdag, 4 augustus 2017

Voorstel donorwet is inbreuk op privacy

Het aantal mensen dat geen toestemming geeft voor orgaandonatie is gestegen tot 1,71 miljoen. Dat zijn er 152.000 meer dan begin vorig jaar, zo meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vorige week.

Regiovrijdag, 4 augustus 2017

Huurprijzen in Fryslân lopen snel op

Leeuwarden - De prijzen van huurwoningen in de vrije sector zijn afgelopen jaar in Fryslân met 9,3 procent toegenomen. Dit blijkt uit een onderzoek van huurbemiddelaar Pararius, dat gisteren is gepubliceerd.

Regiovrijdag, 4 augustus 2017

Extra drukte door problemen bij MCL

Leeuwarden - Ziekenhuizen in en buiten Fryslân moeten de zeilen bijzetten vanwege de opnamestop van de afdeling neonatologie bij het ziekenhuis MCL in Leeuwarden. Op zowel de couveuse- als de kraamafdelingen van andere ziekenhuizen is extra personeel nodig, blijkt uit een rondgang.

Regiovrijdag, 4 augustus 2017

Lyts Tolsum wil door met privé-vmbo

Tzum - Vmbo-leerlingen met een autistische stoornis kunnen in ieder geval nog één jaar les krijgen op zorg- en leerboerderij Lyts Tolsum in Tzum. Dit geldt althans voor zes van de zeven leerlingen die les kregen op de instelling van de familie Rusticus. Voor één leerling krijgt Lyts Tolsum geen geld meer.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties