Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 4 augustus 2016.

Hoofdartikeldonderdag, 4 augustus 2016

Minder macht voor zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars staan in verhouding vaak in het nieuws. De ene keer is het over de vrije artsenkeuze, de andere keer over premies of over contracten met ziekenhuizen, huisartsen of apothekers. Het terrein waarop de zorgverzekeraars opereren is groot en geladen met zeer hoge maatschappelijke waarden. Zorgverzekeraars spelen op de achtergrond mee in ziekenhuizen, in spreekkamers van huisartsen en achter de balie van de apotheek.

Regiodonderdag, 4 augustus 2016

Hoverboard is leuk maar je mag er niet veel mee

Leeuwarden - Je mag met de hoverboard - een segway zonder stuur - niet op straat, maar dat weerhoudt jongeren er niet van hem aan te schaffen.

Regiodonderdag, 4 augustus 2016

Slechte start verhindert Earnewâld niet om te winnen

Terherne - ,,Wy wisten sels ek net dat wy dit koene", reageert een verbaasde Pietersma na zijn zwaar bevochten zege. Niet dat de Earnewâldster schipper veel last had van concurrenten tijdens de wedstrijd. Alleen in het begin moest hij even afrekenen met Auke de Groot van Stavoren die een prima start had gemaakt. Daarna moesten Pietersma en zijn mannen vooral strijden tegen de elementen: harde wind en pittige golven.

Regiodonderdag, 4 augustus 2016

Joure is flink opgeknapt van herinrichting

Joure - De herinrichting van het centrum van Joure is zo goed als klaar. Het dorp kan weer jaren vooruit, stelt de gemeente De Fryske Marren.

Regiodonderdag, 4 augustus 2016

NZa: meer ziekenhuistarieven openbaar

Leeuwarden - Het openbaar maken van de tariefafspraken van de ziekenhuizen met zorgverzekeraar CZ is ,,een goede stap voorwaarts". Dat vindt de Nederlandse zorgautoriteit (NZa). ,,Het is belangrijk dat verzekerden nu inzicht hebben in de kosten van ziekenhuisbehandelingen", meldt de toezichthouder.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties