Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van maandag, 4 april 2016.

Hoofdartikelmaandag, 4 april 2016

Spelletjes schadelijk voor democratie

Waar gaat het referendum over Oekraïne precies over? Iedereen kan een antwoord bedenken en bijna ieder antwoord is geldig. De initiatiefnemers van het referendum, verenigd in Burgercomité EU, geven het opmerkelijkste antwoord: het referendum gaat niet over Oekraïne. Het referendum is de eerste stap naar een groter doel: Nederland moet uit de EU.

Sportmaandag, 4 april 2016

Leedvermaak

Zelden iemand mooier zien balen dan Leonard Nienhuis. Bij beide doelpunten van De Graafschap schreeuwde iemand van de regie bij Fox Sports om een close-up van de rossige doelman van SC Cambuur, die zo onfortuinlijk de kraker miste. Door een hamstringblessure stond hij zaterdag niet onder de lat, maar zat hij moederziel alleen tussen allemaal fans van de thuisploeg in De Vijverberg.

Sportmaandag, 4 april 2016

Kroniek van een mogelijk desastreuze keepersfout

Een 1-2 voorsprong en de betere ploeg. Zo ging Cambuur zaterdagavond richting het slotkwartier op De Vijverberg. Nog voordat dát goed en wel begonnen was, lag de 2-2 er al in. Pijnlijk. Zeker voor doelman Harm Zeinstra, die opzichtig in de fout ging. Sneu voor de sympathieke goalie, illustratief voor het seizoen tot nu toe. Wéér weggegeven punten, wéér een onnodige fout. Kroniek van een mogelijk desastreuze tegengoal, met Zeinstra’s toelichting daarbij. De rest van dit verhaal lees je vandaag in het Friesch Dagblad of online via www.deibled.nl

Sportmaandag, 4 april 2016

Cambuur: wondertje nodig, maar ’t kan


Sportmaandag, 4 april 2016

Van den Boomen tovert Heerenveen naar de zege

Elke week een stukje sneller, steeds iets agressiever. Branco van den Boomen ontwikkelt zich langzaam maar zeker tot de middenvelder die Foppe de Haan graag ziet. Gisteren volgde de beloning. Met een basisplaats en winnende vrije trap.

Sportmaandag, 4 april 2016

Marzo baalt om knie en juicht voor Branco

Een krachtige tackle. De bal afgesnoept van Roda-aanvaller Kristoffer Peterson. Even dacht Heerenveen-verdediger Stefano Marzo zijn ploeg met een goede ingreep gelanceerd te hebben richting de 0-2. Maar terwijl zijn teamgenoten de counterkans misten, hoorde de Belg het Parkstad Limburg Stadion juichen om de 1-1. Zelf zag Marzo die niet. Hij lag geblesseerd op de grond. Met een goede interceptie had hij aan de basis gestaan van de gelijkmaker én zijn eigen uitvallen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties