Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 29 juli 2006.

Economiezaterdag, 29 juli 2006

Doorstart van Steenklip nog onzeker

Sneek – Over anderhalve week verwacht curator R. Verdonk van de failliete grafsteenproducent De Steenklip in Sneek duidelijkheid over de toekomst van het bedrijf. ,,Komende maandag gaan de beschrijvingen de deur uit. Bedrijven hebben dan een week de tijd om biedingen op de werkmaatschappijen of het gehele bedrijf te doen.”

Economiezaterdag, 29 juli 2006

Hogere koers voor certificaat Friesland Foods

Meppel – De koers van een certificaat van aandeel B in Friesland Foods is deze week gestegen. Met een stijging van een euro per certificaat kwam de koers uit op 64 euro.

Economiezaterdag, 29 juli 2006

Investeringen NOM lager dan streefniveau

Groningen - De Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) heeft vorig jaar minder geïnvesteerd dan het streefniveau. De NOM ging in eerste instantie uit van een niveau van 21 miljoen euro. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2005. Doordat bedrijven profiteren van de opleving van de economie doen ze minder vaak een beroep op de NOM.

Economiezaterdag, 29 juli 2006

‘Vleespakketten worden steeds luxer’

Ferwert – Jarenlang levert slager Frans Schreiber uit Ferwert complete vleespakketten aan mensen die eens een avond de barbecue willen aansteken. Lange tijd waren worstjes, hamburgers en satéstokjes gebruikelijk. ,,Nu komen daar ook de meer luxe onderdelen bij zoals filetlapjes, lamsspies en hertenbiefstuk”, vertelt Schreiber. ,,De mensen zien de barbecue als een feest en willen dan ook iets extra’s besteden.”


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties