Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van maandag, 26 oktober 2015.

Hoofdartikelmaandag, 26 oktober 2015

Euthanasiepraktijk openlijk ter discussie

Al weer wat jaren geleden waarschuwden sommige mensen tegen het verleggen van de grenzen van euthanasie. Veel van deze mensen hadden een christelijke achtergrond. In de publieke opinie werd hun overtuiging gebruikt om de bezwaren niet al te serieus te nemen: naar conservatieve christenen hoef je niet te luisteren.

Regiomaandag, 26 oktober 2015

Hoe het gaat met de vleermuis? Geen idee

Leeuwarden - De vleermuis is aan een opmars bezig, liet het Centraal Bureau voor de Statistiek afgelopen zaterdag weten. Het aantal getelde exemplaren van acht veelvoorkomende soorten is sinds 1986 bijna vervijfvoudigd. Dat lijkt goed nieuws, maar de cijfers vertellen niet alles, waarschuwt de Friese ecoloog en vleermuizenkenner John Melis.

Regiomaandag, 26 oktober 2015

Monasch: huurplan laat ruimte voor Fries maatwerk

Sneek - De zorgen die Friese bestuurders van gemeenten en corporaties hebben over de nieuwe regio-indeling van wooncorporaties, zijn onnodig. Dat zegt PvdA-Tweede Kamerlid Jaques Monasch in een reactie op de berichten in deze krant, afgelopen zaterdag. Daarin noemden verschillende bestuurders de indeling van Nederland in woonregio's van minstens 100.000 inwoners 'een gedrocht' en een Randstadmaatregel die niet voor Fryslân werkt. Dat bestrijdt de PvdA'er met klem.

Geloof & Kerkmaandag, 26 oktober 2015

Weinig verandering in de leer, wel in sfeer van de bisschoppensynode

Vaticaanstad - Frans Wijnands


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties