Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 25 augustus 2006.

Bijschriftvrijdag, 25 augustus 2006

Melaats

Lezen: Lucas 17:11-13

Hoofdartikelvrijdag, 25 augustus 2006

Subsidie duurzame energie...

Minister Wijn van Economische Zaken heeft besloten de subsidiëring van duurzame energieopwekking stop te zetten. Hij deed dat heel plotseling; niemand had er op gerekend. De reden die hij geeft voor zijn besluit, is dat Nederland de doelstellingen voor duurzame energieopwekking haalt. Waarom dan nog subsidiëren?, denkt Wijn kennelijk.

Regiovrijdag, 25 augustus 2006

Haar hond heeft al een Nederlandse naam

Buitenpost - ,,Ik ga gelijk een lijstje kopen om hem op te hangen”, lacht Olga Balaghová. Ze kijkt naar haar certificaat, dat bewijst dat zij de Nederlandse nationaliteit heeft. Ze zit in de raadszaal van het gemeentehuis in Buitenpost. Locoburgemeester Van der Wal heeft haar en haar zus Iveta en moeder Helena, in 1994 vanuit Slowakije naar Nederland gekomen, zojuist de certificaten uitgereikt.

Regiovrijdag, 25 augustus 2006

Noodweer zorgt voor veel overlast

Sneek - Noodweer heeft gistermiddag op verschillende plaatsen in Fryslân voor overlast gezorgd. De grootste problemen ontstonden op de lijn Sneek-Bolsward-Harlingen. Op die lijn viel de meeste regen.

Regiovrijdag, 25 augustus 2006

Bilgaard krijgt snel noodwinkels

Leeuwarden - Er komt zo snel mogelijk een noodwinkelcentrum in de Leeuwarder wijk Bilgaard. Dat hebben de winkeliers gisteren afgesproken, nadat een grote brand de winkelpassage had verwoest. Oudere en zieke wijkbewoners krijgen van alle kanten hulp aangeboden nu ze hun boodschappen elders in de stad moeten doen.

Geloof & Kerkvrijdag, 25 augustus 2006

Geloofsgemeenschap in Luxemburg


Geloof & Kerkvrijdag, 25 augustus 2006

Betrokkenheid is een zaak van twee


Geloof & Kerkvrijdag, 25 augustus 2006

Tien jaar Vakantie Bijbel Klub in Zevenhuizen

Zevenhuizen (Gn) - Het begon ooit als een experiment van ds. Sjaak Maliepaard en zijn vrouw Heleen: de Vakantie Bijbel Klub (VBK) in het Groningse Zevenhuizen. Tegenwoordig is het een begrip in de regio. Bij de kinderprogramma’s komen zo’n 140 kinderen en ’s avonds honderd jongeren.

Weervrijdag, 25 augustus 2006

Enkele buien

Vanmiddag hebben we af en toe zon, maar ook nog een aantal buien, sommige met onweer. Het kan 21 à 22 graden worden. Morgen hebben we nog enkele buien, maar ook geregeld zon. De temperatuur ligt rond 21 graden, bij een matige noordwestenwind.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties