Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 25 februari 2017.

Hoofdartikelzaterdag, 25 februari 2017

Gelijkheid man en vrouw in verschil

Het is een opmerkelijk verschijnsel: de groei van het aantal christelijke mannengroepen. In Noord-Nederland alleen al zijn er negen. Onlangs werd er nog één opgericht, in Heerenveen. Het aantal mannen in Noord-Nederland dat maandelijks bij elkaar komt, beloopt de honderden.

Regiozaterdag, 25 februari 2017

Extra ledenvergadering KFPS


Regiozaterdag, 25 februari 2017

Lutz Jacobi wil weer tijd voor een privéleven

Leeuwarden - De laatste stemming zit erop en daarmee feitelijk ook het lidmaatschap van de Tweede Kamer voor PvdA´er Lutz Jacobi. Na tien jaar landelijke politiek is het tijd voor andere dingen. Een privéleven bijvoorbeeld. En een nieuwe baan. En een carrière in de lokale politiek.

Regiozaterdag, 25 februari 2017

Vetweider in de knel door fosfaatregeling

Eastermar - Het eeuwenoude beroep van vetweider in Nederland lijkt per direct aan zijn einde te komen. De fosfaatreductieregeling voor de veehouderij pakt voor deze groep zo nadelig uit dat voortzetting van de activiteit niet verantwoord is.

Regiozaterdag, 25 februari 2017

IJlst ontvangt fontein met applaus

IJlst - IJlst lijkt de fontein die de stad krijgt te omarmen. Het ontwerp van de Japanse kunstenaar Shinji Ohmaki werd gisteravond gepresenteerd, en de aanwezige IJlsters ontvingen het ontwerp met applaus. De stad krijgt een fontein met grote stinsenflora, die elementen uit Japan en IJlst verbindt.

Sportzaterdag, 25 februari 2017

Cambuur met vertrouwen naar AZ

Leeuwarden - - SC Cambuur kan zich met een goed gevoel voorbereiden op de halve finale van de KNVB-beker tegen AZ. De 4-0 zege op MVV bracht gisteren helaas geen periodetitel, maar wel een fikse dosis zelfvertrouwen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties