Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 24 juli 2014.

Hoofdartikeldonderdag, 24 juli 2014

Een dag van nationale rouw

Opnieuw zullen vandaag vliegtuigen landen in Eindhoven met een ruim vol houten kisten. Daarin de stoffelijke overschotten van nog veel meer slachtoffers dan die eerste veertig die gisteren naar Nederland werden overgebracht.

Regiodonderdag, 24 juli 2014

Bouw Poppodium gegund aan Hegeman Plus BV

Leeuwarden - Bouwgroep Hegeman Plus BV uit Nijverdal gaat het nieuwe poppodium in het Leeuwarder Harmoniekwartier bouwen. Dat maakte de gemeente Leeuwarden gisteren bekend.

Regiodonderdag, 24 juli 2014

Eerste winst Berend Mink na zijn comeback op d'Halve Maen

Terherne - Door het dolle heen waren Mink en zijn bemanningsleden na het behalen van de zwaar bevochten zege bij Terherne. Dag van nationale rouw of niet, voor de mannen van het Philipsskűtsje was het feest. Eindelijk. Eindelijk kon men weer eens juichen om een eerste plaats in Drachten. ,,Dit is in memorabele dei foar ús", merkte Mink dan ook terecht op.

Regiodonderdag, 24 juli 2014

Fryslân staat uitgebreid stil bij rouwdag

Leeuwarden - In Fryslân is gisteren op veel plaatsen rekening gehouden met de dag van nationale rouw, ter nagedachtenis van de omgekomen passagiers van de vliegtuigcrash in Oekraďne. Organisatoren van evenementen pasten de programma's aan, vlaggen hingen halfstok, bussen en treinen stonden een minuut stil.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties