Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van maandag, 24 april 2017.

Cultuurmaandag, 24 april 2017

Internationale prijs voor Fries-Armeens stel

Baden-WŁrttemberg - De uit Damw‚ld afkomstige pianist Robert Poortinga en violist Meri Khojayan uit oorspronkelijk ArmeniŽ hebben vorige week diverse eerste prijzen gewonnen op het Musikalisches Feuerwerk in Baden-WŁrttemberg. Zowel als duo en als solist wonnen ze eerste prijzen. Aan de jaarlijkse muziekcompetitie van hoog niveau deden circa 120 muzikanten mee uit zestien verschillende landen. Het Fries-Armeense stel won de hoofdprijs bij ensembles.

Cultuurmaandag, 24 april 2017

Geen beker maar staande ovatie vanwege solo Hilde

Ureterp - Ze heeft geen beker als tastbare herinnering, maar wel een gevoel, een ervaring die ze haar hele leven zal meenemen. Hilde Hoekstra won de staandeovatieaward op het Spikerfestival.

Hoofdartikelmaandag, 24 april 2017

Wie de macht heeft, kan zonder referenda

Kamerleden van PvdA, D66 en GroenLinks zetten zich al tijden in voor het invoeren van het referendum.

Regiomaandag, 24 april 2017

Plaatselijk Belang Balk peilt mening over vliegroutes

Balk - Er klinkt kritiek in Balk op de mogelijke komst van nieuwe vliegroutes boven Gaasterland door de uitbreiding van Lelystad Airport in het voorjaar van 2019. In dat jaar zijn er vierduizend vliegbewegingen op het vliegveld toegestaan. Op termijn - in 2043 - kan dat zelfs groeien naar jaarlijks 45.000 vliegbewegingen.

Regiomaandag, 24 april 2017

GeŽmancipeerde Jeltje werkte bij Trinova

Leeuwarden - Een geheim? Dat is er niet. Gewoon gezond leven. ,,Niet roken, niet drinken", zegt Jeltje Jansma-Zijlstra, een dag voor haar honderdste verjaardag.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties