Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 24 maart 2017.

Economievrijdag, 24 maart 2017

Complete woonboulevard gaat verhuizen

Leeuwarden - De woonboulevard van Piet Kapenga aan de Voltastraat in Leeuwarden verhuist in zijn geheel naar het WTC-gebied, tussen het bedrijfsverzamelgebouw Crystalic en de Elfstedenhal. Voor de zes woonwinkels wordt een nieuw pand gebouwd bij het pand van Kapenga Wonen dat al aan de Balthasar Bekkerwei staat. Met de verhuizing is een investering van ,,miljoenen euro´s" gemoeid.

Hoofdartikelvrijdag, 24 maart 2017

Klaver moet regeren serieus onderzoekens

GroenLinks wilde graag Nederland veranderen, won tien zetels en heeft nu de kans om te regeren. Het is niet meer dan logisch dat de coalitie met de grootste partij en de grootste winnaar als eerste onderzocht moet worden. Na het gesprek dat verkenner Edith Schippers gisteren had met Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks) is duidelijk dat deze coalitie als eerste wordt onderzocht.

Regiovrijdag, 24 maart 2017

Plan voor snelvaren op Burgumer Mar roept veel steun en weerstand op

Burgum - Het initiatief voor snelvaren op een deel van de Burgumer Mar zorgt voor veel reacties van voor- en tegenstanders. Bij de gemeente Tytsjerksteradiel zijn tot nu toe zo´n 240 brieven en e-mails binnengekomen over het plan. Een aantal van hen krijgt spreektijd tijdens de inspraakronde die Tytsjerksteradiel 18 april organiseert in het gemeentehuis.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties