Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van maandag, 22 juni 2015.

Hoofdartikelmaandag, 22 juni 2015

Stad en platteland moeten partners zijn

De Sociaal-Economische Raad (SER) brengt eind van deze maand een advies uit over 'de Agenda Stad'. De regering heeft de SER om dat advies gevraagd omdat zij het onderwerp volgend voorjaar wil bespreken tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie.

Regiomaandag, 22 juni 2015

Koning Willem-Alexander geniet van Friese dravers op Wilheminaplein

Leeuwarden - ,,Dat was kort maar krachtig. Kan Mark Rutte nog iets van leren", verzucht een man op een terras aan het Oldehoofsterkerkhof. Hij is zojuist getuige geweest van de onthulling van een vorstelijke muurschildering door koning Willem-Alexander. Die onthulling duurt inderdaad niet lang, maar daarvoor is een reden. De koning moet met spoed naar het Wilhelminaplein, waar hij wordt verwacht bij de traditionele harddraverij om de gouden swipe.

Regiomaandag, 22 juni 2015

Mar-athon is nu al grootste loopfestijn van Fryslân

Sneek - Al bij de tweede editie heeft de Mar-athon, het wandel- en hardloopevenement rond de Snitser Mar, de status bereikt van grootste loopevenement van Fryslân. Het Sneker loopfestijn trok zaterdag een kleine 6500 deelnemers en was daarmee groter dan de Loop Leeuwarden, waar op 7 juni vijfduizend mensen aan de start stonden.

Sportmaandag, 22 juni 2015

Friese fietskampioenen hebben baat bij schaatsen

Door Daan Rieken -

Sportmaandag, 22 juni 2015

Sportcolumn: Hardlopen

Door Edward Jorna


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties