Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 22 februari 2018.

Economiedonderdag, 22 februari 2018

Afbouw fabriek babymelkpoeder mag nog niet los

Heerenveen - De Chinese opdrachtgever Oranje Nutrition mag zijn fabriek voor babymelkpoeder op IBF Heerenveen voorlopig niet laten afmaken door een nieuwe aannemer. De oorspronkelijke bouwer, Botec uit Nunspeet, hoeft de bouwplaats niet te ontruimen. Een gerechtelijke beslissing over het gevoerde retentierecht wordt doorgeschoven naar de mondelinge behandeling van de rechtszaak vóór 1 juni.

Economiedonderdag, 22 februari 2018

Tegenslagen krijgen kleermaker Ali Sepet niet klein

Heerenveen - Zijn leven is een afwisseling van succes en tegenslagen. Ondernemer Ali Sepet, afkomstig uit Turkije, weet met hulp van vele mensen uit zijn omgeving iedere keer de draad weer op te pakken. Na een brand heropende hij gisteren zijn kleermakerij in Heerenveen.

Hoofdartikeldonderdag, 22 februari 2018

Steun Formule 1 niet zonder voorbehoud

Het is goed voor Fryslân als men in Assen erin slaagt een Formule 1-race te organiseren. Dat was de strekking van de boodschap die de voorzitters van de VVD-fracties in de Provinciale Staten van Fryslân, Groningen en Drenthe maandag in deze krant lieten horen.

Regiodonderdag, 22 februari 2018

Uitstel Lelystad: Friezen willen nog niet juichen


Regiodonderdag, 22 februari 2018

Friese ziekenhuizen slaan handen ineen

Leeuwarden - De vier Friese ziekenhuizen en de De Friesland Zorgverzekeraar gaan nauw samenwerken om in de toekomst zoveel mogelijk medisch specialismen in de provincie te behouden.

Regiodonderdag, 22 februari 2018

Skieding-werk in twee delen

Surhuisterveen - De reconstructie van de Skieding, de provinciale weg tussen Surhuisterveen en de snelweg A7, wordt in twee delen gesplitst. De zogenoemde basismaatregelen worden waarschijnlijk volgend jaar uitgevoerd, een jaar later volgen de opheffing van zijwegen en erftoegangsritten en enkele andere werkzaamheden.

Regiodonderdag, 22 februari 2018

Poepjes: methoden Fries zijn juist geschikt voor schroomdocent

Leeuwarden - De nieuwe onderwijsmiddelen voor het schoolvak Fries zijn juist geschikt om niet-Friestalige en onbevoegde docenten de mogelijkheid te bieden Friese les te geven. Die middelen kunnen geschikt zijn om een deel van de problemen met het vak te bestrijden. Dat zei gedeputeerde Sietske Poepjes gisteren in antwoord op vragen van VVD-Statenlid Avine Fokkens.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties