Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 21 april 2017.

Economievrijdag, 21 april 2017

Ondernemen vanuit een uitkering in Súdwest-Fryslân

Sneek - Aan een intensief trainingsproject is gisteren in Súdwest-Fryslân voor dertien mensen met een uitkering een einde gekomen. Ze zijn klaar om een eigen bedrijf te beginnen. De gemeente stopt na vier edities met het project.

Hoofdartikelvrijdag, 21 april 2017

Grote zorgen over de rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak maakt zich zorgen over het feit dat steeds minder zaken door de rechter worden afgehandeld. Dat komt niet omdat de misdaad vermindert, maar omdat de laatste jaren steeds meer zaken worden afgedaan met bestuurlijke boetes, belastingheffingen en transacties tussen het Openbaar Ministerie en verdachten.

Regiovrijdag, 21 april 2017

Omrop stopt met live-verslag herdenking

Leeuwarden - Omrop Fryslân houdt op met de live-uitzending van de provinciale dodenherdenking op 4 mei in de Prinsentuin in Leeuwarden. Burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone en Fries gedeputeerde Sietske Poepjes zijn teleurgesteld. Zij noemen het allebei ,,heel jammer".

Regiovrijdag, 21 april 2017

Woonruimte in Fryslân vinden wordt simpeler

Leeuwarden - Het moet voor potentiële huurders gemakkelijker worden om in Fryslân een sociale huurwoning te vinden. Met dat doel willen vier grote Friese woningcorporaties een nieuw gezamenlijk portaal oprichten voor inschrijving en bemiddeling bij het zoeken naar huurruimte. De corporaties Accolade, WoonFriesland, Elkien en De Bouwvereniging hopen het portaal later dit jaar of volgend jaar in de lucht te hebben.

Regiovrijdag, 21 april 2017

Eén koekje bij de thee of mag je meer nemen?

Leeuwarden - Studenten van de NHL ontwikkelden een praktisch handboek voor vluchtelingen. Allerlei thema´s passeren de revue, van normen en waarden tot praktische zaken als een bezoek aan de tandarts.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties