Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 20 september 2017.

Economiewoensdag, 20 september 2017

Dijkstra Draisma hoog in duurzame houtlijst FSC Nederland

Leeuwarden - De drie grootste bouwers van Fryslân staan ver uit elkaar in de Forest50 van FSC Nederland. Dijkstra Draisma is een van de koplopers in gebruik van duurzaam hout en de transparantie daarover, Friso en Jorritsma Bouw staan veel lager op de lijst.

Economiewoensdag, 20 september 2017

In Leeuwarden staan vooral veel kleinere winkels leeg

Leeuwarden - Uit een jaarlijks overzicht van Dynamis Vastgoedconsultants bij middelgrote gemeenten blijkt dat in Leeuwarden een op de negen winkels leeg staat. Landelijk is dat een op de acht.

Regiowoensdag, 20 september 2017

De Rouwe: ‘Afsluitdijk verdient prioriteit’

Den Haag - Het nieuwe kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie moet geld uittrekken voor de verbreding van de sluis bij Kornwerderzand én zorgen dat de problemen met de bruggen in de Afsluitdijk nu eindelijk worden opgelost. Dat zegt gedeputeerde Sander de Rouwe. Beide Afsluitdijkprojecten verdienen volgens de CDA’er topprioriteit van het nieuwe kabinet dat momenteel wordt geformeerd.

Regiowoensdag, 20 september 2017

Dijkverlegging Terschelling pas over twee jaar

Terschelling - Het verleggen van de primaire waterkering op Terschelling vindt pas over ruim twee jaar plaats. Het project is voor het vierde jaar op rij vertraagd.

Regiowoensdag, 20 september 2017

Tweedaagse denksessie over zorg in krimpregio

Dokkum - Met een twee dagen durende brainstormsessie denken veertig vertegenwoordigers uit onderwijs, bedrijfsleven, overheid en de samenleving eind deze week na over de toekomst van de zorg in Noordoost-Fryslân.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties