Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van maandag, 20 juli 2015.

Hoofdartikelmaandag, 20 juli 2015

Europa, maar wat is het eigenlijk?

Als (bijna) niemand in een akkoord gelooft, lijkt het bijna onwaarschijnlijk dat het een succes wordt. De oplossing voor het Griekse schuldenprobleem lijkt nog altijd ver weg. Zo bestaat de kans bestaat dat Griekenland nog dit jaar verkiezingen houdt en ziet de Duitse minister van FinanciŽn Wolgang Schšuble een - al dan niet tijdelijke - Grexit nog altijd als een reŽle optie.

Regiomaandag, 20 juli 2015

Duitse kinderen genieten in Friese gezinnen

Terherne - Tientallen Friese gezinnen fungeren drie weken lang als gastouders voor kinderen uit voormalig Oost-Duitsland. Zaterdag troffen ze elkaar op een familiedag in het Kameleondorp in Terherne.

Regiomaandag, 20 juli 2015

Rechter keurt dwangsom geluidswal goed


Regiomaandag, 20 juli 2015

Auckje fan 'e Alde Ryd is onnavolgbaar

Sumarreheide - Het algemeen kampioenschap van fokvereniging Ta it Beh‚ld leverde zaterdag op Sumarreheide onverwacht succes op voor twee pure liefhebbers in de fokkerij van Friese paarden. Op de slotdag van de Paardendagen Tytsjerksteradiel was Auckje fan 'e Alde Ryd uit de stal van Rob en Gea Lemstra onnavolgbaar. Als enige kon Mattie van Meindert Schaafsma uit Damw‚ld nog in de buurt blijven, maar eigenlijk was die eerder op de middag al meer dan tevreden met de hoogste waardering bij de driejarige veulenboekmerries.

Geloof & Kerkmaandag, 20 juli 2015

Wijk bij Duurstede herdenkt in 2016 komst Bonifatius

Wijk bij Duurstede - De stad Wijk bij Duurstede houdt volgend jaar een jubileumjaar rond Bonifatius (672-754). Het is in 2016 1300 jaar geleden dat de Engelse missionaris zijn eerste reis naar het vasteland van Europa maakte en naar Dorestad (Wijk bij Duurstede) kwam. Hij zou grote invloed hebben op de ontwikkeling van Dorestad, Utrecht en zelfs van heel West-Europa, aldus het comitť Bonifatius-Dorestad-1300-jaar dat begin deze maand is opgericht.

Sportmaandag, 20 juli 2015

Galama regeert nu echt als vorst in fierljepland

Burgum - Door Gerard Bos

Sportmaandag, 20 juli 2015

Voorkom dat angst voor ongeluk in sport een roze olifant wordt

Het overlijden van de Franse Formule 1-coureur Jules Bianchi (25) zorgde voor een schok in sportland. Atleten werden op vervelende wijze geconfronteerd met het gevaar. Hoe voorkom je dat angst de prestaties beÔnvloedt?


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties