Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 20 februari 2018.

Hoofdartikeldinsdag, 20 februari 2018

Italiaanse toestanden, het Europese normaal

Volgende maand kiest Italië een nieuw parlement en wat niemand ooit verwachtte - en wat in de andere Europese hoofdsteden werd gevreesd - maar Silvio Berlusconi is terug. Niet dat hij zelf kans maakt om premier te worden. Want de bijna 82-jarige politicus en zakenman is na een veroordeling nog niet verkiesbaar. Maar zijn partij Forza Italia is helemaal terug in de peilingen.

Regiodinsdag, 20 februari 2018

Blokhuispoort: alleen Leeuwarden betaalt volle mep

Leeuwarden - Alleen de gemeente Leeuwarden betaalt het volle pond voor de verbouw van de Blokhuispoort in Leeuwarden. De andere partijen - de provincie Fryslân en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap - betalen minder. Nadat het Friesch Dagblad zaterdag al meldde dat de provincie geen negen maar 7,8 miljoen op tafel legt, blijkt ook het ministerie minder te geven dan in 2014 aan de gemeenteraad werd voorgehouden.

Regiodinsdag, 20 februari 2018

Supermarkt dicht? Dan doet Oudega het zelf wel

Oudega (SWF) - Een watersportdorp als Oudega zonder supermarkt? Dat was geen optie voor het dorp. Recreatiestichting en Dorpsbelang Oudega Swf gaan daarom zelf eentje beginnen.

Regiodinsdag, 20 februari 2018

Mijn ouders weten soms eerder dan ik dat ik een slecht cijfer heb

Leeuwarden - Leerlingvolgsystemen als Magister liggen onder vuur. ,,Het is een zoektocht om de systemen goed toe te passen zonder de privacy van kinderen te schenden”, stelt directeur Wim Bok van csg Comenius.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties