Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 2 januari 2018.

Hoofdartikeldinsdag, 2 januari 2018

Rijkdom moet in 2018 goed worden gebruikt

Als we de economische voorspellingen van de gerenommeerde instituten mogen geloven, gaan we dit jaar een bloeiende economische periode tegemoet. Net als vorig jaar zal er sprake zijn van uitbundige groei, die is gebaseerd op drie dingen: een nog steeds groeiende wereldhandel, een toenemende vraag naar spullen en diensten van Nederlandse consumenten vraag en een groot vertrouwen onder producenten. Dat laatste zorgt voor meer investeringen die op hun beurt meer bedrijvigheid genereren.

Regiodinsdag, 2 januari 2018

Lichaam van Remon Bruinsma gevonden

Leeuwarden - Het lichaam van de vermiste Remon Bruinsma uit De Westereen is gistermiddag in Leeuwarden gevonden in het water bij de Noordersingel, tegenover de Prinsentuin. Een voorbijganger zag het stoffelijk overschot en schakelde de politie in. Politiechef Cor Reijenga heeft dit gisteren aan het einde van de middag bevestigd. Veel informatie kon hij nog niet geven. “Wat we kunnen zeggen, is dat het om de vermiste Remon Bruinsma gaat.”

Regiodinsdag, 2 januari 2018

De telefoon ‘s nachts naast het oor. Dát is huisarts zijn

Drachten - Na 33 jaar heeft huisarts Wim Brunninkhuis afscheid genomen van zijn praktijk in Drachten. Zijn ruim 3700 patiënten missen de goedlachse dokter nu al. Zelf is hij nog lang niet klaar. Hij gaat door met de vernieuwing van de eerstelijnszorg, die hij mede initieerde.

Regiodinsdag, 2 januari 2018

Jannewietske de Vries: Dankzij Foppe ben ik gaan strijden voor Culturele Hoofdstad

Leeuwarden - Tien jaar duurde het proces van idee tot de start van Leeuwarden en Fryslân als Culturele Hoofdstad. Jannewietske de Vries, indertijd gedeputeerde, nam het initiatief. De aanloop naar de kandidatuur was voor haar al een wedstrijd.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties