Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van maandag, 18 augustus 2014.

Hoofdartikelmaandag, 18 augustus 2014

Compensatie tuinders redelijk, maar hoe ver?

Wij kunnen er toch niets aan doen dat Rusland onze producten boycot’? Deze en soortgelijke opvattingen klinken uit monden van ondernemers in de land- en tuinbouw. Ze ondersteunen daarmee de acties van bijvoorbeeld KLTO om bij de politiek in Den Haag en in Brussel maatregelen gedaan te krijgen die hen compenseren voor de verliezen die optreden door de boycot van Poetin.

Sportmaandag, 18 augustus 2014

Sportcolumn: Kind in een snoepwinkel


Sportmaandag, 18 augustus 2014

Hemmen: eindelijk fit, eindelijk scoren

Met een grote glimlach op zijn gezicht staat Michiel Hemmen in de spelerstunnel van het Gelredome. Natuurlijk, het gelijkspel dat voelt als een overwinning, zorgt voor het grootste plezier, maar zelfs bij een nederlaag was er voor de Cambuur-spits een lichtpuntje geweest. Al na tien minuten had hij tegen Vitesse het net weten te vinden. Een bliksemstart vergeleken bij de acht maanden doelpuntendroogte die daaraan vooraf gingen. ,,Heerlijk. Mijn laatste goal was een flinke tijd geleden.”

Sportmaandag, 18 augustus 2014

Bonuspunt beloning voor lef van Cambuur


Sportmaandag, 18 augustus 2014

Met verkoop Ziyech doe je ’t nooit goed

Heerenveen | Omdat Hakim Ziyech weigerde zijn aflopende contract te verlengen, stond Heerenveen voor een lastige keuze. Proberen de 21-jarige middenvelder nog voor zoveel mogelijk geld te verkopen óf een jaar lang de sportieve vruchten van Ziyech plukken en accepteren dat hij in de zomer van 2015 gratis de deur uitloopt? ,,Wat we ook deden, het zou nooit voor iedereen goed zijn geweest”, weet manager voetbalzaken Hans Vonk.

Sportmaandag, 18 augustus 2014

Ziyech voor 4 jaar naar Twente

Heerenveen | Na weken vol geruchten is de kogel door de kerk: Hakim Ziyech vertrekt bij sc Heerenveen. FC Twente won de slag om de 21-jarige middenvelder wiens verbintenis in Fryslân komende zomer af zou lopen. Als hij de medische keuring doorstaat, tekent de Jong Oranje-speler een contract voor vier jaar.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties