Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
donderdag 21 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 17 augustus 2012.

Hoofdartikelvrijdag, 17 augustus 2012

De politie en de bromfietser

Minder regels, meer op straat. Dat is leus van een actieprogramma van minister Opstelten van Justitie. Kennelijk wil de minister het volk laten geloven dat hij er alles aan doet om agenten beter zichtbaar te laten zijn voor het publiek. Dat kan als de agenten minder papierwerk hebben dat ze op kantoor moeten doen. Zo’n campagne is nodig, omdat het publiek nog steeds geen resultaten ziet van de extra agenten die achtereenvolgende kabinetten zeggen te hebben ingezet.

Regiovrijdag, 17 augustus 2012

Brundel doet goede zaken op Tsjűkemar

Echtenerbrug | Tony Brundel is weer alleen klassementsleider in de A-klasse. De Gaastmeerder schipper van de Lytse Lies won gisteren op de Tsjűkemar zijn tweede wedstrijd dit seizoen en zag zijn grote concurrent een van zijn slechtste wedstrijden zeilen. Jelle Talsma met wie hij tot gisteren het klassement leidde, werd met de Jonge Jan uit Warten negende.

Regiovrijdag, 17 augustus 2012

Lawaai mag bij paalzitten

Kollum | De organisatie van het jaarlijkse paalzitevenement in Kollum mag vanavond en morgenavond wat meer lawaai maken dan de voorgaande dagen. Dat laat wethouder Jelle Boerema van de gemeente Kollumerland weten.

Regiovrijdag, 17 augustus 2012

Met veel water en ijsjes de hitte tegemoet

Drachten | Het warme weer van de komende dagen noopt organisaties van evenementen in Fryslân tot het nemen van maatregelen. Er is extra water ingeslagen en EHBO is volop aanwezig. Ondertussen draait IJssalon De Jong’s IJs uit Gorredijk op volle toeren.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 augustus 2012

Kruispunt TV lanceert Levensbeschouwelijke kieswijzer

Hilversum | Wie wil weten hoe de politieke partijen over allerlei levensbeschouwelijke kwesties denken, kan sinds donderdag terecht bij de omroep RKK. De Levensbeschouwelijke Kieswijzer vergelijkt de standpunten van PVDA, CDA, VVD, D66, Christenunie, Groen Links, SP, SGP. De PVV wilde niet meedoen.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 augustus 2012

35 jaar ‘Flevo’ begon met vier boerenkarren

Het Xnoizz Flevo Festival begon in 1977 met vier boerenkarren als podium. Het groeide uit tot het eerste echte ‘totaalfestival’ van Nederland.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties