Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van maandag, 17 juli 2017.

Hoofdartikelmaandag, 17 juli 2017

Laat rechter oordelen over privacyrechten

Een coalitie van dertien organisaties wil de rechter een oordeel vragen over de zogenoemde aftapwet, die na goedkeuring door de Eerste Kamer vorige week op de eerste dag van het volgende jaar wordt ingevoerd.

Regiomaandag, 17 juli 2017

Oefenruimte van Opmaat in de as gelegd

Berltsum - De muziekschool in Berltsum is zaterdagmiddag volledig in de as gelegd. In het gebouw repeteerde muziekvereniging Opmaat. Vrijwel alle instrumenten die in het gebouw lagen opgeslagen, zijn verloren gegaan. Ook andere waardevolle spullen, zoals prijzen, vaandels en muziekstukken gingen verloren.

Regiomaandag, 17 juli 2017

Loterijwoning wel gokje van 98 euro waard

Oudebildtzijl - ,,Oh leuk. Wat een knusse woonkamer.” Femke Guldemond ziet zichzelf al wonen aan De Kolk 12 in Oudebildtzijl. Samen met haar moeder Pia Russchen bekijkt ze het huis waarvoor ze voor 98 euro een lot heeft gekocht. ,,Kijk dat is leuk", wijst ze naar de balken van het plafond in de slaapkamer.

Regiomaandag, 17 juli 2017

Dit jaar minder Friese basisscholen dicht

Leeuwarden - Er sluiten aan het eind van dit schooljaar in Fryslân veel minder basisscholen dan in de afgelopen jaren. Zes basisscholen beginnen vandaag aan de allerlaatste week dat ze open zijn. Vorig jaar gingen nog zestien scholen dicht. Ook in 2015 sloten zestien scholen de deuren. In 2014 waren het er twaalf, in 2013 acht.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties