Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 17 mei 2017.

Hoofdartikelwoensdag, 17 mei 2017

Formatietempo mag best wat hoger

Als het al tot een coalitie had geleid, dan was 'groenrechts’ een verstandshuwelijk geworden. Voor de verkiezingen waren VVD en CDA heel duidelijk in hun wens om een centrumrechts kabinet te vormen. GroenLinks wilde niets liever dan een zo links mogelijk kabinet. Inderdaad, alleen D66 zag de maandag gestrande coalitie wél zitten.

Hoofdartikelwoensdag, 17 mei 2017

Economie groeit, toch armoede en schulden

De schuldenproblematiek in Nederland is hardnekkiger aan het worden, zo constateerde de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren deze week. Op het eerste gezicht lijkt het er op dat de crisis voorbij is, maar toch blijven veel Nederlanders in de schulden zitten en zijn de problemen ernstiger. Dat heeft alles te maken met het feit dat veel mensen kleine inkomens hebben. Flexland Nederland is feitelijk een lagelonenland geworden.

Regiowoensdag, 17 mei 2017

Fryske Mole wil molens weer laten draaien

Leeuwarden - De molenaars van de zeven Friese molens die sinds half april uit voorzorg zijn stilgezet, kunnen hun molen weer laten draaien. Stichting De Fryske Mole schat de risico´s klein in. Volgens de stichting hebben de molenaars voldoende ervaring en kennis om 'zorgvuldig en vertrouwd met de molens om te gaan´.

Regiowoensdag, 17 mei 2017

Politici amper enthousiast bij steun LF2018

Leeuwarden - Politici in Provinciale Staten en de gemeenteraad van Leeuwarden stellen voorwaarden aan de extra drie miljoen euro voor Leeuwarden Fryslân 2018 (Culturele Hoofdstad). Het Friesch Dagblad onthulde gisteren dat de provincie en de gemeente samen een voorstel doen om drie miljoen euro aan de stichting Leeuwarden Fryslan 2018 te geven.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties