Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 16 augustus 2017.

Economiewoensdag, 16 augustus 2017

Auke de Vries: ‘Goed 54 jier ha ik op dit plakje yn Langwar omslein’

Langweer - Het zal wel even wennen zijn. Niet alleen voor Auke en Carla de Vries, maar ook voor de Langweerders. Auke de Vries was in het watersportdorp toch wel een begrip. Maar de naam verdwijnt van de muur. ,,Goed 54 jier ha ik hjir op dit plakje omslein”, zegt de vertrekkende jachtwerfeigenaar.

Hoofdartikelwoensdag, 16 augustus 2017

Is late veroordeling door Trump genoeg?

Pas na grote politieke druk van Democraten, maar ook van zijn Republikeinse partij, heeft de Amerikaanse president Donald Trump maandag publiekelijk afstand genomen van de rechtse extremisten, onder wie neo-nazi’s en leden van de Ku Klux Klan (KKK), die dit weekend voor chaos zorgden in het slaperige universiteitsstadje Charlottesville. Als gevolg van het door racisme en blank superioriteitsdenken geïnspireerde geweld viel een dode en raakten verscheidene mensen gewond.

Regiowoensdag, 16 augustus 2017

Meldkamer start denktank voor toekomst

Drachten - Meldkamer Noord-Nederland stelt een denktank van studenten samen, die na moet denken over de toekomstige inrichting van de meldkamer. De meldkamer wil zo inspelen op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Regiowoensdag, 16 augustus 2017

Fryslân telt relatief weinig speedbikes


Regiowoensdag, 16 augustus 2017

‘Zelfs mijn vriendin ken ik dankzij Elvis’ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties