Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 16 december 2014.

Hoofdartikeldinsdag, 16 december 2014

Geloof in huwelijk Turkije en EU voorbij

Als er nog een minieme kans zou zijn dat Turkije wordt toegelaten als lidstaat van de Europese Unie, dan lijkt die mogelijkheid nu verkeken. Dit weekeinde werden tientallen journalisten in Turkije gearresteerd die kritisch staan tegenover de regering van president Tayyip Recep Erdogan. De vrije pers het zwijgen opleggen gaat lijnrecht in tegen de democratische waarden en normen van Europa waar Turkije deel van wil uitmaken, liet de Europese Unie in een ongewoon harde reactie weten.

Regiodinsdag, 16 december 2014

Opvang asielzoekers in Rijs van de baan

Rijs - In Rijs komt definitief geen asielzoekerscentrum (azc). Dat is de uitkomst van het gisteren gehouden overleg tussen het college van B en W van De Friese Meren en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Regiodinsdag, 16 december 2014

Hele regio mag meepraten over De Sionsberg

Dokkum - De hele regio mag op 17 januari meepraten over de toekomst van De Sionsberg. Dat maakte Margreet de Graaf van Zorgbelang Fryslân gisteren bekend in Theater Sense in Dokkum. De medisch specialisten van het ziekenhuis presenteerden daar doorstartplannen, voor een afgeladen zaal.

Regiodinsdag, 16 december 2014

Fryslân draagt bij aan Nieuwe Willemshaven

Harlingen - De provincie Fryslân betaalt 3,8 miljoen euro mee aan het opknappen van de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. De gemeente Harlingen vult dat aan met een dikke 1,3 miljoen euro.

Regiodinsdag, 16 december 2014

Investeren in sociale economie Wad is nodig

Het Waddenfonds is opgericht om een duurzame en kwalitatieve impuls te geven aan zowel de ecologie als de economie van het Waddengebied. Via het Programma Rijke Waddenzee zijn al belangrijke stappen gezet op het terrein van de ecologie. De resultaten voor de versterking van de economie blijven daar sterk bij achter.

Sportdinsdag, 16 december 2014

Lijken ruimen als begin van jongensboek

Als Gerald van den Belt in 2009 aan de slag gaat bij Cambuur staat de club aan de rand van de afgrond. Ruim vijf jaar na dato laat de vertrekkend algemeen directeur een bloeiende eredivisionist achter. En een jongensboek voor voetbalbestuurders.

Sportdinsdag, 16 december 2014

Cambuur mag Van den Belt voor altijd dankbaar zijn

Met het aanstaande vertrek van algemeen directeur Gerald van den Belt naar FC Twente verliest SC Cambuur een van de pijlers onder het financiële en sportieve succes van de club in de afgelopen jaren. In de ruim vijf jaar waarin de 42-jarige Kampenaar tot nu toe deel uitmaakt van de directie maakte hij naam als aimabel mens en vakkundig bestuurder.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties