Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 16 januari 2016.

Hoofdartikelzaterdag, 16 januari 2016

Spiritualiteit: als een dief in de nacht

We leven in de maand van de spiritualiteit. Het is een opmerkelijk feit dat zo’n maand wordt uitgeroepen: uitgevers en anderen zien er kennelijk brood in om boeken over het onderwerp uit te brengen, bijeenkomsten te beleggen of andere activiteiten te organiseren.

Geloof & Kerkzaterdag, 16 januari 2016

Pinksterfeest Veenklooster door giften gered

Kollumerzwaag - Het pinksterfeest in Veenklooster is het jaar 2015 met een positief saldo geëindigd. Door giften, nieuwe sponsors en acties werd een tekort van tegen de 8000 euro weggepoetst, zo vertelt voorzitter Peter Attema.

Sportzaterdag, 16 januari 2016

De Jong denkt niet in fases of rood omcirkelde duels

Leeuwarden - SC Cambuur ging met twee achtereenvolgende zeges de winterstop in en komt eruit met twee opeenvolgende transfers waarmee de verdediging werd versterkt. Een goed begin en een goede einde dus van de noodgedwongen pauze. Maar vanaf vandaag, de dag waarop de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen Vitesse, gaat het niet meer om wensen of verwachtingen. Wel om resultaat. Punten, die zijn nodig voor de nummer 16 van de eredivisie. Tegen welke clubs, dat maakt volgens trainer Henk de Jong niet eens zoveel uit; van rood omcirkelde duels op de agenda is volgens hem geen sprake.

Sportzaterdag, 16 januari 2016

Heerenveen: Fortuna-speler naar Fryslân, stage voor Chinees 'Rudy’

Door Daan Rieken

Sportzaterdag, 16 januari 2016

Lieuwe Westra wil weer gezien worden

Door Daan Rieken

Sportzaterdag, 16 januari 2016

Sjoerd Overgoor: uitgerust, begripvol en gretig

Met een glimlach op zijn gezicht neemt Sjoerd Overgoor (26) vanavond plaats op de bank bij Cambuur. De captain van de Leeuwarders is namelijk weer helemaal fit. Zijn belangrijkste missie van dit jaar? Niet degraderen met de club waar hij nu speelt.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties