Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 15 april 2016.

Hoofdartikelvrijdag, 15 april 2016

Rutte: moeilijke keuze tussen grote belangen

Het kabinet neemt enkele maanden de tijd om met een passende reactie te komen op de uitslag van het Oekraïne-referendum. Dat is een behoorlijke tijd. De suggestie dat het kabinet de tijd neemt om zorgvuldig te kunnen zijn, is een misleidende verklaring. Er spelen heel andere belangen. Bijvoorbeeld die van het Nederlandse voorzitterschap van de EU. Het is niet leuk dat de voorzitter tegen zijn collega´s moet zeggen: sorry, maar wij doen even niet mee. Dat betekent dat het verdrag ook voor andere landen van de baan is. Deze positie is minder pijnlijk als Nederland het voorzitterschap al niet meer heeft. En dat is in de zomer van dit jaar het geval.

Sportvrijdag, 15 april 2016

Cambuur: City is tevreden over samenwerking

Leeuwarden - SC Cambuur gaat ervan uit dat ze ook komend seizoen nog samenwerkt met Manchester City. De Leeuwarders huren al twee jaar spelers van de Engelse topclub, maar gisteren meldden City en NAC Breda een verregaande samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten. Dat hoeft niet per se negatieve gevolgen voor Cambuur te hebben, laat technisch directeur Henry van der Vegt desgevraagd weten in een reactie op het nieuws over de Brabantse club.

Sportvrijdag, 15 april 2016

Russchen verrast velen, maar niet zichzelf

Gorredijk - Dat international Erwin Zwart ooit nog eens vertrekt naar de top van de Korfbal League, daarmee houden ze bij LDODK wel rekening. Dat Menno Russchen (24), medeoprichter van supportersvereniging Groen Kabaal, naar DOS ´46 gaat, is echter een verrassing voor velen. Behalve voor Russchen zelf.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties