Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 11 juni 2004.

Bijschriftvrijdag, 11 juni 2004

Kennis is kracht

Een van de zaken die het christendom kunnen bedreigen, is het gebrek aan kennis bij veel mensen.

Dossiervrijdag, 11 juni 2004

Groene baretten, Paul Bosvelt


Dossiervrijdag, 11 juni 2004

Valse bescheidenheid, Michael Reiziger


Dossiervrijdag, 11 juni 2004

Opgepoetste ruit, Boudewijn Zenden


Economievrijdag, 11 juni 2004

Friese landbouw met melkveeacademie op een hoger peil

Drachten - Fryslân krijgt een melkveeacademie. In september begint land- en tuinbouworganisatie NLTO in samenwerking met Wageningen Universiteit & Researchcentrum met de eerste opzet van een kennisorganisatie om de Friese en de Nederlandse melkveehouderij op een hoger peil te brengen.

Economievrijdag, 11 juni 2004

De nuchtere Nederlandse pasvorm van Cyell

,,Ondernemen moet je vanuit je hart doen. Geloof in jezelf, anders moet je er nooit aan beginnen’’, zegt Cynthia Kooi (34) vol overtuiging. En dat geloof heeft haar en haar partner Ella Wiersma (35) ver gebracht. Wat begon als een avontuur, is inmiddels uitgegroeid tot het goed lopende ontwerp- en handelsbedrijf in badkleding, nachtgoed en ‘softwear’ Cyell.

Hoofdartikelvrijdag, 11 juni 2004

De Europese verkiezingen…

Het volgen van de uitslag van de Europese verkiezingen in Nederland is voor de serieuze kiezer geen onverdeeld genoeg en roept ambivalente gevoelens op. Over de kiezers, Europa, de democratie en de Nederlandse politiek.

Geloof & Kerkvrijdag, 11 juni 2004

Afscheid van een knusse katholieke kerk

Leeuwarden - Het was een prettige kerk om als pastor voor te gaan en om als kerkganger de dienst bij te wonen: de Sint Johannes de Doperkerk tussen de Huizumerlaan en de Potmarge in Leeuwarden. Zondag is echter de laatste dienst in deze katholieke kerk. En voor Kees van Dongen zit tegelijkertijd de langste tijd als pastor van de Friese hoofdstad er op.

Geloof & Kerkvrijdag, 11 juni 2004

Ziekenhuis MCL richt eigen cantorij op

Leeuwarden - Ziekenhuis MCL zoekt leden voor een nieuw op te richten cantorij. De zanggroep zal op zondag de diensten in de nieuwe kerkzaal (tevens auditorium) in het ziekenhuis ondersteunen.

Sportvrijdag, 11 juni 2004

Weinig verrassingen in competitie-indelingen 2004-2005

Leeuwarden – De KNVB heeft de competitie-indeling voor het komende voetbalseizoen vrijgegeven. Elk seizoen zijn er wel enkele verrassende aspecten in de nieuwe indelingen, maar dat valt voor het seizoen 2004-2005 reuze mee.

Sportvrijdag, 11 juni 2004

Van Lunzen de snelste in Oldeberkoop

Oldeberkoop - Remon van Lunzen heeft donderdag de tien kilometer lange Omloop van Oldeberkoop op zijn naam geschreven. De Leeuwarder finishte na 32 minuten en 43 seconden. Jan Scheenstra uit Zuidveen werd tweede met bijna anderhalve minuut achterstand. Bij de vrouwen was juniore Andrea Deelstra de sterkste. De Drentse kreeg het bepaald niet cadeau van Yvonne Kassenberg uit Burgum, maar na de vijf kilometer bedroeg het verschil 21 seconden.

Sportvrijdag, 11 juni 2004

Atsma in finale EK trampolinespringen

Sofia – Trampolinespringster Hester Atsma uit Heerenveen heeft donderdag in Sofia samen met haar Nijmeegse partner Kirsten Boersma de eindstrijd bij de Europese kampioenschappen synchroonspringen behaald. Bij de mannen eindigden Milco Riepma en Jeroen Kaslander als zevende in de kwalificatie. Alan Villafuerte en Sven Mooij, toch kanshebbers in het toernooi, maakten een fout en kwamen daardoor tot een lage score. In de eindstand kwamen ze niet verder dan de achttiende plaats. Morgen worden de finales gehouden.

Weervrijdag, 11 juni 2004

Koele dag

Vanavond en vannacht komt er geleidelijk al meer bewolking en mogelijk wat regen. Morgen hebben we een koele dag. Het is bewolkt met regen of buien en zo’n 16 graden. Het waait vrij krachtig tot hard aan zee uit het noordwesten.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties