Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 10 februari 2018.

Economiezaterdag, 10 februari 2018

Friso bouwt Markt 058 voor studenten

Leeuwarden - Het voormalige kantoor van Aegon in de Leeuwarder binnenstad wordt omgebouwd tot liefst 476 eenkamerappartementen. Dat is nog meer dan eerder bedacht. Friso Bouwgroep uit Sneek voert de opdracht uit voor vastgoedontwikkelaar Leyten.

Regiozaterdag, 10 februari 2018

Superlijm op zeedijk Wierum slijt sneller

Wierum - De nieuwe dijkbekleding op de Waddenzeedijk bij Wierum slijt sneller dan verwacht, meldt Wetterskip Fryslân.

Regiozaterdag, 10 februari 2018

Jeugd treitert statushouders Achtkarspelen

Buitenpost - Pesterijen, rotzooi trappen en tegen de ruiten bonzen: vluchtelingen in verschillende dorpen in Achtkarspelen hebben last van getreiter door groepjes jongeren. Dat zegt Gerben Lenstra, voorzitter van de Wmo-raad in de gemeente. Het adviesorgaan spreekt in een advies aan het college van B en W van ‘beruchte dorpen’. Welke dat precies zijn, kan Lenstra niet aangeven, ,,maar het zijn er een aantal. Voor statushouders is het daar geen pretje.”

Regiozaterdag, 10 februari 2018

Start boring bij Schier overvalt burgemeester

Schiermonnikoog - Gasbedrijf Hansa Hydrocarbons Limited (Hansa) gaat volgende week een proefboring doen boven Schiermonnikoog. De gemeente van het eiland voelt zich overvallen en verwijt het bedrijf en het rijk slechte communicatie. Het rijk is zich van geen kwaad bewust.

Regiozaterdag, 10 februari 2018

Raad wil opheldering bouwstop Blokhuispoort

Leeuwarden - Er moet snel duidelijkheid komen over de tekorten en de bouwstop bij de Blokhuispoort in Leeuwarden. Dat vinden onder meer Lijst058, de VVD en de PvdA in de gemeenteraad. Gisteren werd bekend dat de bouwwerkzaamheden in de Blokhuispoort zijn gestopt.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties