Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 1 juli 2015.

Cultuurwoensdag, 1 juli 2015

'Klein Prinsengrachtconcert' sluit Sneekweek af

Sneek - De Sneekweek wordt dit jaar afgesloten met een slotconcert geïnspireerd op het beroemde Prinsengrachtconcert in Amsterdam. Het Sneker pop- en jazzorkest De Basic zal, inclusief strijkers, optreden op een drijvend ponton in de Looxmagracht, net buiten het Sneker centrum. In de gracht is ruimte voor meer dan honderd sloepen, meldt Sneek Promotion. Die organiseert het gratis toegankelijke concert ter ere van de tachtigste editie van de Sneekweek. Het concert is op zondag 9 augustus en begint om 16.00 uur met een voorprogramma van Soundbox, een band met jong talent uit Sneek. Lions Club Sneek zorgt er in samenwerking met Thuiszorg Sneek voor dat honderd senioren het concert bijwonen.

Hoofdartikelwoensdag, 1 juli 2015

De agenda van het kabinet is nu leeg

Gisteren werd duidelijk wat al dagen boven de markt zweefde: het nieuwe belastingstelsel komt er niet. Alleen de verlaging van vijf miljard euro, door de lasten op arbeid te verlagen uit meevallers, wordt door het kabinet nog ingediend. Dat voorstel is kansrijk. De andere voorstellen, zoals de beruchte btw-verhoging, liggen in de prullenbak. En nieuwe voorstellen zullen er ook niet meer komen uit de koker van het kabinet.

Sportwoensdag, 1 juli 2015

Cavlan en Van den Boomen: nieuwe kans in eredivisie

Door Daan Rieken -

Sportwoensdag, 1 juli 2015

Byrne's overleden pa zou vast trots zijn op Cambuur-stap

Door Gerard Bos

Sportwoensdag, 1 juli 2015

Dalgaard dicht bij vertrek, Schmidt blijft

Heerenveen - Thomas Dalgaard gaat Heerenveen op korte termijn verlaten. Club en speler onderhandelen over ontbinding van het nog tot 2017 doorlopende contract van de Deense spits, zo meldden diverse bronnen. Niet uitgesloten is dat gisteravond laat nog een akkoord werd bereikt. Dat zou Dalgaard de ruimte geven bij een andere club te tekenen. Hij staat in de nadrukkelijke belangstelling van een club uit zijn geboorteland.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties