Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 1 maart 2018.

Hoofdartikeldonderdag, 1 maart 2018

Goede man of vrouw in buitenland is nodig

Het schiet nog niet hard op met het vinden van een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken na het vertrek van VVD’er Halbe Zijlstra. Premier Mark Rutte is hard op zoek naar een kandidaat binnen de VVD-gelederen. Maar of hij daar een geschikte persoon zal aantreffen is maar zeer de vraag. Voor de hand liggende kandidaten blijken bij nader inzien toch niet zo geschikt of - vaker - willen niet.

lf2018donderdag, 1 maart 2018

Vervuilde grond zit project LF2018 dwars

Leeuwarden - Kunstenares Claudy Jongstra kan niet in de Blokhuispoort terecht met een van haar LF2018-projecten. De reden: de grond onder de oude gevangenis in Leeuwarden is vervuild.

Regiodonderdag, 1 maart 2018

Tijnje loopt uit voor huldiging Suzanne Schulting

Tijnje - Onder luid applaus loopt olympisch kampioene Suzanne Schulting, met de gouden medaille om haar nek, naar het podium op het Pipegaelsgeaplein in Tijnje. Aan weerszijden lopen mensen met een Friese en een Nederlandse vlag. Op het podium wordt ze hartelijk begroet door Marc Mulder, voorzitter van Plaatselijk Belang. ,,Het is best wel koud”, zegt ze.

Regiodonderdag, 1 maart 2018

Stoptrein naar Meppel kan ook naar Zwolle

Leeuwarden - De stoptrein (sprinter) die twee keer per uur van Leeuwarden naar Meppel rijdt, kan zonder problemen worden doorgetrokken naar Zwolle. Dat stelt de Werkgroep Spoor in Friesland in een adviesrapport aan de provincie Fryslân.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties