Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 1 december 2016.

Economiedonderdag, 1 december 2016

Meer ruimte begeleid werken Maatwurk

Gorredijk - ,,Om te kunnen inspelen op de grotere vraag van gemeenten om onze doelgroep naar betaald werk te krijgen, hebben we meer ruimte nodig", zegt ondernemer Jetze de Vries. ,,We verdriedubbelen in omvang en krijgen met name meer buitenterrein. De vierhonderd vierkante meter die we daar nu voor hebben, wordt straks twaalfduizend."

Hoofdartikeldonderdag, 1 december 2016

En weer een nieuw plan voor snel internet

Het begrip 'internet van alle dingen’ betekent met de dag meer. De samenleving en de situatie van privé-personen zijn onderworpen aan een grote revolutie. Het internet krijgt steeds meer functies bij overheid, politie, industrie, handel, bestuur, auto’s en in de woningen van burgers. En alles staat met elkaar in verbinding.

Regiodonderdag, 1 december 2016

Deelauto volgende proef met ov in Ooststellingwerf

Haule/Makkinga - Voor vrijwilligers die dorpsgenoten naar de bushalte brengen stelt busvervoerder Arriva bij wijze van proef volgend jaar een elektrische deelauto beschikbaar in een dorp in Ooststellingwerf. Het is weer een nieuw idee om de bereikbaarheid op het platteland op peil te houden.

Regiodonderdag, 1 december 2016

Sionsberg gaat zich richten op 'nuldelijn´

Dokkum - De zogenoemde anderhalvelijnszorg in Noordoost-Fryslân zal niet geboden worden vanuit een fysieke locatie. De vleugel van het voormalige ziekenhuis Sionsberg, die voor die zorg was verbouwd, zal een andere invulling krijgen.

Regiodonderdag, 1 december 2016

SWF worstelt met huisvesting statushouders

Sneek - De gemeente Súdwest-Fryslân neemt maatregelen om de achterstand bij de huisvesting van statushouders voor het einde van 2017 weg te werken, en vraagt onder anderen burgers mee te denken.

Regiodonderdag, 1 december 2016

De grootste kerststal is geen kerststal meer

Leeuwarden - Het atrium van Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden staat vol met kartonnen dozen. Al drie dagen zijn Fred van der Zwet en Roel den Dulk uit Ferwert bezig om ze uit te pakken. En het werk is nog lang niet voltooid.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties