Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Regiomaandag, 20 juni 2016

'The Passion of the Christ’ krijgt vervolg
Los Angeles - Acteur en regisseur Mel Gibson werkt aan een vervolg op de film The Passion of the Christ. Dat melden diverse Amerikaanse media. Het vervolg van de film zal gaan over de opstanding van Jezus, aldus regisseur Randall Wallace die met Gibson ooit de spektakelfilm Braveheart maakte.
Ze werken nu gezamenlijk aan het script van de nieuwe film. ,,Ik heb altijd al dat verhaal willen vertellen, zei Wallace tegen The Hollywood Reporter. ,,The Passion is het begin en er is nog veel meer te vertellen." Volgens Wallace komt het vervolg er omdat daar vanuit christelijke kring om gevraagd is. ,,De evangelische beweging beschouwt The Passion of the Christ als grootste film die ooit in Hollywood is uitgebracht, en ze bleven tegen ons zeggen dat ze denken dat een sequel nog veel groter zal zijn.
Verschillende financiers zouden er wel oren naar hebben om in het filmproject geld te steken. Wallace: ,,Het is te vroeg om over geld te praten. Dit is een zo groot en heilig project." The Passion of the Christ kwam uit in 2004 en werd geregisseerd door Mel Gibson. De film maken kostte slechts dertig miljoen dollar en deze bracht vervolgens 612 miljoen dollar op. Het hoogste bedrag ooit voor een religieuze film. De bloedige geselscène van Jezus, gespeeld door acteur Jim Caviezel, zorgde voor veel ophef. De film werd echter ook veel gebruikt als evangelisatiemiddel.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

regio
Familieberichten
Advertenties