Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Sportvrijdag, 15 april 2016

Cambuur: City is tevreden over samenwerking
Leeuwarden - SC Cambuur gaat ervan uit dat ze ook komend seizoen nog samenwerkt met Manchester City. De Leeuwarders huren al twee jaar spelers van de Engelse topclub, maar gisteren meldden City en NAC Breda een verregaande samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten. Dat hoeft niet per se negatieve gevolgen voor Cambuur te hebben, laat technisch directeur Henry van der Vegt desgevraagd weten in een reactie op het nieuws over de Brabantse club.
,,Het is een mooi verhaal. Maar wij hebben onze eigen samenwerking met Manchester City. Zij (de verantwoordelijken bij de Engelse club, red.) zijn heel tevreden", vertelde Van der Vegt gisteren over het partnerschap tussen de huidige nummer achttien van de eredivisie en de Britten, die afgelopen dinsdag nog de halve finale van de Champions League wisten te bereiken.
Volgens de technisch directeur van de Leeuwarders wordt er door beide partijen al gekeken naar hoe de samenwerking er na de zomer uit moet komen te zien. ,,We gaan kijken hoe we het volgend seizoen verder vorm kunnen geven."
Sinds ....
De rest van dit verhaal lees je vandaag in het Friesch Dagblad

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties