Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Sportdinsdag, 12 april 2016

Bloemers: verloren terrein herwinnen met sc Heerenveen
Door Daan Rieken
Henk Bloemers (46) is de nieuwe commercieel manager van sc Heerenveen. De voormalig algemeen directeur van De Graafschap begint op 1 juni aan een zware klus. Heerenveen verloor de afgelopen jaren veel terrein op commercieel gebied. ,,Dat moeten we zien terug te winnen."
In het Abe Lenstra-stadion dalen de sponsorinkomsten al seizoenen en werd afgelopen jaar nog een operationeel verlies geleden van zo´n 2,4 miljoen. ,,We willen bij Heerenveen terugkrijgen wat er ooit geweest is", zegt de Achterhoeker die voor een jaar tekent in Fryslân. ,,Die kans ligt er."
Bloemers was na een driejarig dienstverband bij NEC van 2007 tot en met 2015 actief als commercieel manager en algemeen directeur bij De Graafschap. Hij zegt Heerenveen in die tijd als voorbeeld te hebben gezien. ,,Een club met een geweldige identiteit en ik weet niet hoeveel businessclubleden. Wat ik van mijn verleden bij De Graafschap heb geleerd? Dat je het sponsoren zo naar de zin moet maken dat je minder afhankelijk wordt van het resultaat. Ondanks - Meer lezen

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties