Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Sportmaandag, 15 februari 2016

Vitesse legt zwakte van Heerenveen pijnlijk bloot
Het is niet duidelijk waar sc Heerenveen dit seizoen precies staat. De ene keer is het alles en dan weer helemaal niets. In het Gelredome legde Vitesse zaterdag de zwakte van de Friese ploeg bloot (3-0).
Arnhem Van de laatste vijftien onderlinge competitieduels slaagde Vitesse er slechts n keer in de volle winst te pakken. Tot zaterdag, want ditmaal gaf de formatie van Foppe de Haan in het Gelredome massaal niet thuis. Na een half uur spelen moest de Friese oefenmeester al onderkennen dat er geen eer te behalen was. Hij nam plaats op zijn stoel naast de dug out en liet de pijnlijke Arnhemse exercitie in het resterende deel gelaten over zich heen komen.
Met eenzelfde gelatenheid waarmee zijn manschappen zich in de hoek lieten zetten. Heerenveen slaagde er niet in zich daar tegen te wapenen. Maar wekte ook niet een moment de indruk alles uit de kast te willen halen om dat te bewerkstelligen. ,,Vitesse was op alle momenten en op elke positie beter. Zij waren net wat slimmer, handiger en vaardiger. Een maatje te groot. We brachten gewoon - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van morgen of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties