Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Sportwoensdag, 10 februari 2016

Geen verwijten na vertrek van De Jong
Het zelfverkozen vertrek van Henk de Jong kwam ook voor Cambuurs clubleiding als een verrassing. Als er al een schuldvraag was, kwam daar gisteren geen antwoord op. ,,Dat dit gebeurt, had je een keer kunnen verwachten."
Door Daan Rieken
Nog geen vijf minuten waren er verstreken nadat het nieuws over Henk de Jongs vertrek bekend werd of de eerste open sollicitatie stroomde al binnen bij technisch directeur Henry van der Vegt. Dat terwijl Cambuur zelf nog niet eens weet hoe het verder moet. Maakt de huidige technische staf onder leiding van Sipke Hulshoff het seizoen af, komt er een interim-coach of wordt direct een trainer voor de lange termijn vastgelegd?
Vragen te over na het plotse afscheid van De Jong, maar tot vandaag nog weinig antwoorden. Duidelijk is wel dat assistent-coaches Hulshoff (in bezit van het hoogste trainersdiploma), Arne Slot en Jan Bruin de Leeuwarders zullen begeleiden tijdens het thuisduel met FC Utrecht vrijdagavond. De zelf afgezwaaide De Jong zal daar vermoedelijk niet bij zijn. ,,Over een tijdje kom ik weer terug als supporter", meldde hij gisteren. ,,Nu ga ik eerst even uitrusten. Volgend seizoen wil ik - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties