Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Sportdinsdag, 2 februari 2016

Cambuur heeft Van Veen binnen, nu z’n goals nog
Door Gerard Bos
De inkt van de handtekening op het huurcontract met het Engelse Scunthorpe United was gisteren nog niet droog of het noodlot leek toe te slaan: Kevin van Veen viel gistermiddag in het oefenduel met Jong Cambuur tegen Jong AZ meteen geblesseerd uit. ,,Er was wat irritatie in de lies, dat is behandeld en ik voel me 100 procent. Geen paniek", stelde de nieuwe spits van Cambuur iedereen gerust.
Met het binnenhalen van Van Veen als opvolger voor Ogbeche kwam gisteren niet alleen een einde aan de activiteit van de Leeuwarders op de transfermarkt, maar ook een einde aan veel speculatie over in wie Cambuur nou wel of niet geïnteresseerd was.
Donderdag was naar verluidt een deal dichtbij met een speler die uiteindelijk voor een andere club koos (Stef Nijland, die de volgende dag zijn contract bij PEC Zwolle verlengde?) In de avond werd duidelijk dat trainer Henk de Jong de volgende dag voor een speler naar het buitenland zou gaan. Berichtgeving daarover ontkende de club eerst nog, maar rond het middaguur kon ze er niet onderuit: het klopte.
In tegenstelling tot wat veel mensen dachten, ging De Jong echter níet naar Engeland. Dat Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties