Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Sportmaandag, 9 maart 2015

Slagveer: Ik ga nu topscorerslijst van na de winterstop maar bijhouden
Aanvoerder Marten de Roon noemde de overwinning van sc Heerenveen in Den Haag 'gestolen'. Tegenstander Gianni Zuiverloon, die over twee periodes drie seizoenen uitkwam voor de Friese club, vond de winst van Heerenveen weer wel verdiend. Zoals hij zijn 'wraakactie' jegens Pelé van Anholt ook niet vergoelijkte. De waarheid ligt in de voetballerij vaak altijd ergens in het midden, maar de balans sloeg zaterdag na negentig minuten wel door in Fries voordeel.
Door Bert Kalteren
Dat leverde vrolijke gezichten bij Heerenveen, waar Luciano Slagveer zich - voor het eerst dit seizoen - tot matchwinner kroonde. ,,Het is nog niet eerder gebeurd dat ik de enige en dus de winnende treffer heb gescoord", vertelde een stralende Slagveer, die samen met PSV'er Memphis Depay met zes doelpunten de topscorer van na de winterstop is. ,,Ik durf de strijd wel aan te gaan met hem. Dan ga ik de topscorerslijst van na de winterstop maar bijhouden."
In de 78e minuut beleefde Slagveer zijn finest moment. ,,Ik speelde niet goed, maar heb wel weer gescoord. Het is lekker als je niet goed in de wedstrijd zit...
Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties