Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Sportmaandag, 14 januari 2013

Terugkeer op vertrouwde bodem loont voor opgeleefde Kraaijeveld
Heerenveen | De persoonlijke records van Ilse Kraaijeveld sneuvelen weer aan de lopende band. Hoewel de 22-jarige Dokkumse in 2010 haar ambities volgde met een overstap van Orca Leeuwarden naar het Eindhovense keurkorps van succescoach Jacco Verhaeren, stagneerde haar ontwikkeling. En dus keerde ze onlangs terug bij Orca om alsnog tot volle wasdom te komen. Dit weekeinde sleepte ze op alle zes disciplines goud in de wacht bij de Friese winterkampioenschappen in Heerenveen. Kraaijeveld is terug.
Een kleine drie jaar terug had Kraaijeveld als jonge Orca-zwemster een droom. Alles moest wijken voor de Spelen van Londen en dus greep de Dokkumse de kans om bij de Eindhovense enclave van Verhaeren in de leer te gaan met beide handen aan. Maar soms vallen keuzes in het leven net iets anders uit dan aanvankelijk verwacht. Kraaijeveld wist zich niet te plaatsen voor Londen en boekte naar haar zin niet genoeg progressie.
Het hele verhaal lezen? Koop de papieren editie van vandaag of neem een abonnement op de e-paper van het Friesch Dagblad. Zie www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties