Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Cultuurdinsdag, 15 mei 2012

Polsbandje is nieuw toegangsbewijs voor Oerol
Terschelling | Het Oerol-festival op Terschelling voert dit jaar polsbandjes in als toegangsbewijs voor het festival. Hiermee komt het vertrouwde paspoort, dat in 1995 werd ingevoerd, te vervallen. Het paspoort gaf onder meer toegang tot festivalterrein Westerkeyn en was nodig om tickets voor voorstellingen te kunnen kopen. Het entreebandje krijgt deze functie nu.
Logistieke en kostenbesparende argumenten zijn de hoofdreden voor de wijziging. ,,Met het paspoort hadden we altijd twee programmaboekjes, een voor de paspoortvoorstellingen en een voor de hoofdprogrammering. Nu kunnen we ons richten op één mooie en complete brochure”, zegt Sanne de Rooij, marketingmedewerker bij Oerol. Bovendien is een polsbandje handiger te controleren dan een paspoort.
Een entreebandje kost 22 euro (20 euro in de voorverkoop) en geldt gedurende het hele festival. Een ‘weekendpolsbandje’, zoals dat het geval was met de paspoorten, is niet verkrijgbaar.
Oerol vindt plaats van 15 tot en met 24 juni.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 1


Reacties:

Beste Oerolgangers / organisatie,

Helaas kan ik dit jaar maar 2 dagen aanwezig zijn op Oerol, het is toch te gek voor woorden dat er dan niet een 2 daags polsbandje is maar dat ik gelijk 20/ 22 euro moet betalen!
Niet bepaald klantvriendelijk!

carlavan Deijl, Vlaardingen - vrijdag, 1 juni 2012


cultuur
Familieberichten
Advertenties