Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Sportwoensdag, 18 april 2012

Zwaagwesteinde neemt kop over, Noordbergum degradeert
Leeuwarden | In de vierde klasse B stonden gisteravond maar liefst vier inhaalduels op het menu. De belangrijkste werd gespeeld in Gerkesklooster/Stroobos, waar Zwaagwesteinde zich middels een 2-4 overwinning op GSVV tot koploper kroonde. De Readsjes hebben met 48 punten één punt meer dan Ropta Boys en De Sweach.
Onderin viel het doek voor Noordbergum, ondanks een verdienstelijk 2-2 gelijkspel tegen Drogeham. Het was pas het eerst punt voor Noordbergum sinds het op 5 november vorig jaar met 2-4 had gewonnen bij Birdaard. De positie van Blue Boys is ook zorgelijk en werd er gisteren door de 1-4 thuisnederlaag tegen Marrum ook niet beter op. In de middenmoot verzekerde Birdaard zich zo goed als zeker van handhaving door een 3-1 zege op Wardy. Het was de vierde zege op rij voor de Burdaarders.
In de vierde klasse A won Arum het inhaalduel met Tonego met 1-0. Daardoor haken de gasten uit Luttelgeest definitief aan in de strijd om het kampioenschap. De beste kansen voor de titel zijn nog altijd voor TOP’63, dat met 54 punten vier meer heeft dan de nummer twee De Wâlde.
Vijfde klasse A: Scharnegoutum’70 - EBC 2-1. Vijfde klasse B: Tzummarum - Eastermar 2-0, CVO - Lions’66 3-2, SSS’68 - Blija 1-4. Vijfde klasse C: SC Twijzel - Harkema Opeinde 8-5.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties