Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Geloof & Kerkvrijdag, 12 maart 2010

NewWorldSon en Leeland op Xnoixx Flevo Festival
Bussloo - Het Xnoizz Flevo Festival heeft de eerste artiesten voor het festival in augustus bekend gemaakt. Onder meer de bands Leeland, NewWorldSon, Reilly, The Afters en Children 18:3 beklimmen het hoofdpodium.
Het Xnoizz Flevo Festival is het grootste meerdaagse christelijke muziekfestival van Europa en wordt van 19 tot met 22 augustus 2010 gehouden op recreatieterrein Bussloo bij Apeldoorn.
De Canadese band NewWorldSon is geen onbekende meer voor Nederland. Vorig jaar verraste deze band op het Xnoizz Flevo Festival. Nieuwkomer Leeland brengt in juni eerst een bezoek aan de EO-Jongerendag en komt in augustus terug voor het eerste optreden op het Xnoizz Flevo Festival.
De 33e editie wordt georganiseerd door Youth for Christ in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de EO. Naast muziek biedt het festival een breed programma aan met muziek, cabaret, kunst, sport, sprekers en workshops.
Donderdag 1 april is de kick-off van het festival in Tivoli in Utrecht. Flatfoot 56 zal op het podium het nieuwe festivalseizoen muzikaal openen.
i De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via de website www.xnoizzflevofestival.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Geloof & Kerk
Familieberichten
Advertenties