Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Weerdonderdag, 15 februari 2007

Fraai en zonnig
Zowel vandaag als morgen is het fraai zonnig weer. Er is wel af en toe bewolking, maar de zon voert de boventoon. Het kwik komt te liggen rond 10 graden en ook morgen liggen de maximumtemperaturen rond 10 graden. Het waait morgen steviger met een matige tot krachtige zuidoostenwind.
In het noordoosten van de Verenigde Staten komt er chaos voor in het maatschappelijke leven door zware sneeuwstormen. De wegen zijn onbegaanbaar, scholen blijven dicht en mensen die wel de straat op durfden te gaan zitten vast in zeer lange files. In Europa is het heel ander weer. Wij hebben eigenlijk geen winterweer maar voorjaarsweer. Vandaag wordt het plaatselijk in het zuiden 12 graden en morgen kan het daar 14 of 15 graden worden.
Actueel: vanmiddag zonnige perioden en droog weer met maxima rond 10 graden. De wind uit het zuiden tot zuidwesten is zwak of matig. Vannacht brede opklaringen, minimumtemperaturen rond 2 of 3 graden. Morgen opnieuw fraai weer met veel zon en temperaturen rond 10 graden. De wind is echter wel nadrukkelijker aanwezig en wordt matig tot krachtig uit het zuidoosten.
De vooruitzichten: zaterdag blijft het ook droog en hebben we veel zon. Het wordt daarbij 11 graden en de zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig aan zee. Zondag en maandag schommelen de temperaturen eveneens rond 10 à 11 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke wind. Er komt dan echter weer wat meer bewolking voor, maar het lijkt wel droog te blijven.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties