Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Economiedonderdag, 11 januari 2007

Detacc Sneek start kantoor Eindhoven
Sneek - Administratiekantoor Detacc uit Sneek gaat een vestiging in Eindhoven openen. Een tweede vestiging stond al langer op het verlanglijstje van eigenaar G.-J. van der Lei. Hij greep zijn kans toen een grote klant van hem naar Eindhoven verhuisde. De vestiging start met twee medewerkers. In totaal heeft Detacc tien mensen in dienst. Volgens Van der Lei is zijn bedrijf snel gegroeid in zijn driejarig bestaan. Hij startte zijn bedrijf vanuit de visie dat de financiŽle administratie de volgende functie is die bedrijven gaan uitbesteden, na de schoonmaak en de automatisering. De groei is volgens Van der Lei verder te danken aan de verbeterde economische omstandigheden. Ook de vergrijzing speelt een rol. Bedrijven kunnen moeilijker aan geschikt personeel komen en besteden daarom eerder werk uit.
Detacc neemt de financiŽle administratie over van bedrijven, waarbij de medewerkers van Detacc ter plekke bij de klant hun werk doen. Het bedrijf richt zich op midden- en kleinbedrijven, met tien tot vijftig medewerkers.
Van der Lei kondigde verder aan dit jaar nog ,,enkele vestigingenĒ te openen. Over drie jaar wil Van der Lei een landelijke dekking hebben.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties